JOHN DEERE 9000-SERIE DEMO TOUR

Krachten bundelen: samen er op uit!

De Nederlandse John Deere dealers trekken samen op en gaan het veld in met de John Deere 9000 serie hakselaar.  

Geert-Jan De Kok, GroeNoord én Kraakman zullen de komende weken diverse bedrijven bezoeken en gaan demonstreren in het gras om de overtuigende mogelijkheden van de John Deere 9700i te laten zien.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van deze demotour.

De John Deere 9700i – klaar voor de start!

Dé hakselaar specialist!

Kraakman heeft jarenlange expertise in huis op het gebied van John Deere veldhakselaars. Deze ruime ervaring in aankoopadvies en expertise in onderhoud staat garant voor jarenlang hakselaar plezier in het gras en mais.

Meer weten over wat Kraakman voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging!

John Deere 8000-serie

De John Deere 8000-serie veldhakselaars biedt machines met een motorvermogen tussen de 380 en 625 pk. Deze serie heeft zich de laatste jaren al mogen bewijzen als een écht werkpaard met een verrassend hoge capaciteit.

Met de vertrouwde werking van een Kemper mais bek of John Deere gras pick-up bent u verzekerd van een geslaagde oogst!

John Deere 9000-serie 

Wilt u nóg meer capaciteit? De John Deere 9000-serie met verbrede invoer is beschikbaar met een motor die 625 tot 970 pk nominaal motorvermogen levert.

Deze serie is in 2018 geïntroduceerd en heeft een oogverblindend ruig design. Naast de uitermate hoge prestaties is deze machine een lust voor het oog!

De John Deere 9700i is klaar om het gras in te gaan!

Beelden Demotour week 1

So far, so good.

De eerste demonstraties in het gras zijn gedaan. Positieve reacties op onder andere de bediening, capaciteit, kracht én comfort van de John Deere 9000 serie.

Wij gaan vol gas door om de volgende bedrijven te bezoeken. De komende 2,5 week trekken we namelijk van het zuiden naar het noorden.  

De John Deere 9700i komt eraan!

Beelden Demotour week 1 – deel 2

Gebruikerservaringen John Deere 9700i

De afgelopen weken trokken de Nederlandse John Deere dealers gezamenlijk met de John Deere 9700i door Nederland. Diverse bedrijven hebben kennis mogen maken met de mogelijkheden van deze enorme krachtpatser.

Bekijk de video voor de gebruikerservaringen